Thursday, July 1, 2010

:: Crystal Lover Opening Giveaway ::

Aha..this is the firsttt giveaway yang ibu join..hopefully ada rezeki la eh..hehehe..seperti tajuknye kat atas ni, giveaway ini diadakan utk tujuan promosi barangan crystal khas buat semua pencinta crystal lover..
Mcm ibu, dulu mmg agak 'gila' sket ngan crystal, siap ada bisnes partner dr johor..time tu ibu jual swarovski crystal (eh, betul ke spelling tuh?hahaha..) sambutan time tu agak menggalakkan lagi2 dr opismate.tapi, halfway je sbb ibu ni yg tak bersungguh!hahaha..so skang ni dah tak jual crystal, makanye kalau dapat free..sangat la best!

So kepada kawan2 yang nak join dapatkan hadiah yg menarik dr crystal lover online shop - pastinye hadiahnye adalah barangan perhiasan drpd crystal kan?- makanye silalah ke link ini...
tarikh tutupnye 31st July 2010..masih banyak masa ye kawan2.. :)


Ok, utk join giveaway ni senang bangat! jom kita ikut checklist neh..

1. Become Crystal Lover's follower - Done!
2. Link up Crystal Lover in your blog - Done!
3. Make an entry about Crystal Lover Opening Giveaway - Done!
4. Copy banner of Crystal Lover Opening Giveaway and paste in your entry - Done!
5. Leave a comment in Crystal Lover entry - Done!

Ok..dah siap! so hopefully ade rezeki utk ibu eh?insyaAllah..

2 comments:

crystal.lover said...

tq for joining. gudluck!

.: Ain Rusli :. said...

thanks crystal lover!hope ade rezeki..